Локо без кадрови проблеми срещу Славия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:24 / 16.08.2007
2631
Локомотив ще излезе с най-добрия си състав за предстоящата домакинска среща в събота срещу състава на Славия. Мачът е с начален час 18.00 на стадиона в парк "Лаута". Това заяви днес на пресконференция старши треньорът на "черно-белите" Иван Маринов. Той допълни, че Славия е много грамотен и сериозен противник, който разполага с отлични футболисти и в настоящото първенство ще играе важна роля.

Маринов допълни още, че е впечатлен от изявите на взетите под наем футболисти от ЦСКА Александър Бранеков и Иво Иванов.  Ако добрите изяви на младите футболисти продължат, от Локомотив ще се опитат през зимната пауза да ги закупят от "армейците".

Относно интереса на Левски към Мартин Камбуров наставникът на "смърфовете" добави, че е получил тази сутрин уверение от самия футболист, че ще остане в Локомотив (Пловдив). Стражът Стоян Колев остава играч на "черно-белите" на този етап.

Треньорът каза още, че е одобрил ганаецът Бертан Хактам, който е на проби при "черно-белите", като допълнително ще се водят разговори с неговите мениджъри за подписването на договор с Локомотив.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).