Видима: Ние сме аутсайдери

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:16 / 19.08.2007
1687
При всички случаи ние сме сочени за аутсайдери, но излизаме за красив и нападателен футбол, коментира преди мача с Ботев треньорът на Видима Костадин Ангелов.

- Не излизаме, за да паднем. Познато ни е нападателното дуо на съперника, за мен това са най-перспективните нападатели в "А" група - допълни Ангелов.

СХЕМАТА
Треньорът на Ботев Светослав Гърков ще заложи на класическия вариант 4-4-2. На вратата ще започне лидерът на тима Лилчо Арсов, защитният вал ще бъде оформен от карето Йордан Минев, Илиян Гаров, Величко Величков и капитана Даниел Божков. В средата ще играят Георги Аврамов, Красимир Кръстев, Васил Гърков и Николай Манчев. В предни позиции гостите ще бъдат тормозени от Дормушали Саидходжа и Георги Христов.

Видима ще излезе в 4-5-1, като начело на атаката ще е голмайсторът от миналия сезон Борислав Дичев.

КОНТУЗЕНИТЕ
Контузени и наказани в Ботев няма. Във Видима липсва капитанът Георги Стойчев.

В ПРЕДИШНИЯ КРЪГ
Ботев изпусна победата в последните минути при гостуването на Спартак (Вн), мачът завърши 2:2.
При завръщането си в "А" група севлиевци се наложиха 1:0 на свой терен над Марек. Информацията е на вестник "7 дни спорт".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).