Играчите на Локо на бунт срещу Маслара

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:39 / 25.08.2007
1723
Проблеми с мотивацията срещу Берое вероятно ще имат играчите на Локо (Пд). Те нaучили, че треньорът на тима Иван Маринов - Маслара е договорил заплата от 7000 лева със собственика на клуба Левент Назифоглу. За играчите Маслара предложил увеличение на възнагражденията с по 200 лв. Така звездата на Локо (Пд) Мартин Камбуров, който бе картотекиран вчера, ще получава 1500 лв., почти колкото юношите в клуба. С картотека бе уреден и вратарят Стоян Колев. Той за разлика от Камбуров, който е назад с подготовката, дори е в групата за днешното гостуване на Берое. "Не очаквам отново да победим с разгромното 5:0 както през миналия сезон и ще бъда доволен и на 1:0", заяви треньорът на пловдивчани Иван Маринов преди мача.

СХЕМАТА
Очаква се треньорът на Берое Радослав Здравков да започне с двама нападатели. В центъра на защитата ще играе хърватският капитан Ваня Дзаферович. През седмицата той имаше болки в кръста, но ще играе срещу Локо. Негов партньор ще бъде Иво Иванов. На левия и десния фланг ще действат съответно Николай Харизанов и Антон Вергилов.
Локо ще разчита на класическия вариант 4-4-2, като в нападение ще действат Златковски и Въндев.

КОНТУЗЕНИТЕ
Централният защитник Петър Колев продължава да се възстановява след операция на левия си глезен. Той ще пропусне мачовете на Берое до края на октомври. С травма е и новото попълнение Владислав Бежански.

В състава на черно-белите няма контузени, наказан обаче е Даниел Моралес.

В ПРЕДИШНИЯ КРЪГ
Берое загуби 0:1 в гостуването си на Левски. Локомотив пък извъртя 1:1 със Славия на Лаута.

Информацията е на "7 дни спорт".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).