Аржентинец и съдия отрязаха главите на „канарчетата”

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
19:57 / 25.08.2007
5269
Ботев инкасира първа загуба за новия сезон, след като остстъпи с 1:0 на домакините от Пирин в Благоевград. Аржентинецът Пиетробон отбеляза единственото попадение в срещата. Скандално бе поведението на съдийската тройка, водена от Мартин Ботев. Мъжете в черно отмениха гол на „канарчетата" и изгониха Йордан Минев с директен червен картон единствено за реплика.

Срещата започна по-добре за домакините, докато „жълто-черните" заложиха на по-дефанзивна тактика.

В първите минути Витанов от домакините на няколко пъти стреля, но ударите му профучаха покрай Арсов.

Така се стигна до 16-та минута, когато домакините отбелязоха единственото попадение в срещата. Активният в първите минути Витанов центрира от дясно и аржентинецът Пиетробон заби топката с глава във вратата зад Арсов.

Точно десет минути, след като бе открит резултата отново Пиетробон бе на път да удвои резултата. От 5-6 метра южноамериканецът стреля в долния ляв ъгъл, но Арсов с виртуозно спасяване опази вратата си от ново попадение.

В 31-та минута бе отменен гол на Гаров. Футболистът на „канарчетата" изскочи зад защитата на домакините, отбеляза гол, но той бе отменен заради несъществуваща засада.

Най-скандалната ситуация бе в 63-та минута. Тогава Йордан Минев бе прегазен от няколко футболисти на домакините, но вместо фаул за Ботев бе свирен такъв за домакините. Нервите на Минев не издържаха и той отправи реплика към главния съдия Мартин Ботев, който му вдигна директен червен картон за репликата.

Така Ботев доигра срещата с човек по-малко и бе обречен да направи каквото и да е, за да промени резултата.

Агитката на „канарчетата" подкрепя своите през цялото време, като в началото отново издигна трансперанти срещу Христолов.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).