Локо изпусна Берое в скандален мач

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:09 / 25.08.2007
3619
Локомотив надигра своите домакини от Берое в Стара Загора, но множеството пропуски позволиха на „смърфовете" да си тръгнат само с точка за Пловдив. Срещата пак бе белязана от скандали, но този път те бяха на трибуните. Там президентът на домакините Станислав Банев искаше да прекрати срещата, заради обиди на феновете към него.

Срещата започна по-активно за домакините, които опитаха да установят натиск, но не стигнаха до реално голово положение и се задоволиха само с няколко анемични удара.

Така се стигна до 24-та минута, когато Халими изтърва сто процентово положение. Македонецът се оказа очи в очи с вратаря на домакините Беконо и стреля, но стражът успя да отрази.

Без повече сериозни положения двата отбора се оттеглиха на почивка. По време на паузата жена от публиката нагруби седящия в ложите президент на Берое. Банев изпрати гардове да я изкарат от стадиона и това предизвика масови протести от страна на всички присъстващи на стадиона. Целият стадион започна да освирква и отправя неприлични думи към финансовият благодетел на „заралии", който не издържа на нападките. Банев се качи при диктора на стадиона, взе микрофона и заяви „От както съм в Берое съм похарчил над 10 милиона лева. Така ли ми се отплащате? Ако съм нежелан на стадиона ще си тръгна". След това бизнесменът имаше намерение да прекрати срещата, но бе разубеден.

Все пак второто полувреме започна, а с него и пропуските пред вратата на домакините.

Най-фрапиращият бе в 54-та минута. Тогава футболист на домакините „смърфовете" нахлу в наказателното поле и останал очи в очи с вратаря, вместо да го преодолее реши да подава на ляво към бразилецът Даксон, който бе твърде далеч и не успя да достигне до топката.

До края на срещата вратарят на домакините Беконо отрази няколко опасни удара на нападателите на Локомотив, като най-деен отново бе Зоран Златковски. В крайна сметка стражът на старозагорци успя да запази вратата си суха, с което се превърна в герой за своя отбор.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).