Ботев поиска оставката на Боре Александров

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:08 / 26.08.2007
2208
ловдивският Ботев подаде жалба в БФС с искане за оставката на шефа на Съдийската комисия Борислав Александров и наказание на реферите, ръководили съботния мач с Пирин в Благоевград. Това събщи президентът на пловдивския клуб Димитър Христолов, цитиран от БТА. Той бе категоричен, че за загубата с 0:1 на неговия тим основна вина имат реферите. "Съдиите са с главна вина да загубим срещата. Затова искаме да бъдат наказани. С отсъжданията си ни ощетиха грубо. Освен това настояваме за оставката на председателя на Съдийската комия Борислав Александров. Като шеф на съдиите той поема отговорност за действията им и е редно да си отиде заради гафовете им", категоричен бе Димитър Христолов. Миналата седмица и вицешампионът ЦСКА също поиска оставката на Александров.

Босът на "жълто-черните" добави, че Ботев ще иска отмяна и за червения картон на своя футболист Йордан Минев срещу Пирин. "Данчо бе непрекъснато провокиран и обиждан от Стефан Костадинов, който трябваше да получи червен картон още в началото на срещата. Вместо него изгониха нашия играч без видима вина", каза Димитър Христолов. Междувременно се разбра, че нападателят Емил Урумов остава в Ботев. Той бе на проби в Нефтчи (Баку), но не успя да подпише договор с клуба, след като не се разбра с шефовете на клуба от Азербайджан за личните си условия.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).