ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Представиха официално Камбуров и Хактам
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:13 / 30.08.2007Коментари (0)2804
©
Генералният секретар на Локомотив Пловдив Атанас Узунов представи днес двете нови попълнения на черно-белите - Мартин Камбуров и ганаецът Бърнър Хейгън. Последният ще носи повреме на шампионата фланелката с номер 26, а машината за голове от сезон 2003/2004 и 2004/2005 ще бележи с номер 7.

Малко преди церемонията по представянето на двамата атакуващи футболисти, старши-треньорът Иван Маринов обяви, че със сигурност Мартин Камбуров ще попадне в групата за съботното гостуване при закрити врати на Левски в София. "Отиваме, за да играем красив футбол и да вземем максималното от мача. Виждам у момчетата, че надделява желанието за печелене на точки и победи. Относно новината, за привличането на Стойко Сакалиев - знам само, че в момента се водят преговори за вземането му под наем за една или две години. Задължаваме от ЦСКА да ни предоставят опция в договора, да сме с преференция да го закупим, след изтичането на този срок. Първоначално искахме да го закупим, но в договора му има прекалено голяма сума и затова предпочетохме да го предостъпваме. Сега мога да обявя, че имахме интерес да привлечем Евгени Йорданов, но неговите изисквания бяха да седи в Локомотив до Нова Година. Сами разбирате, че това е неприемливо за нас, още повече, че той не е във форма, тъй като дълго време не е тренирал. По въпроса за селекцията ще говоря откровено - правим селекция, която никой уважаващ себе си отбор не прави. Тя се подготвя с месеци напред, ние разполагахме с 10 дни. Реално се обръщаме единствено към свободни футболисти, такива обаче са малцина в този момент. За проваленото идване на сръбския защитник ще обясня, че неговия мениджър бе Саша Вукоевич. Той се зае със задачата да уреди всички подробности - жълта карта, работна виза и т.н.,но в понеделник получих съобщение от него, че нещата не вървят нормално и затова се отказахме от услугите на играча."

"Мартин Камбуров сто процента ще попадне в групата за мача с Левски. Това ще е още един мач, от който българският футбол не печели. Няма атмосфера - остава единствено един резултат. Дано този път сполучим с последния изстрел, дано се отпу

©
Снимки и информация: Lportala.net
шим. Нужен ни е и късмет, въпреки че е вярно, че късмета и мясторството вървят ръка за ръка."
"Хактам е наш футболист, чакаме единствено жълтата му карта. Бекът, който пристигна преди 3 дни на Лаута бе освободен след 2 изцяло футболни тренировки, на които прецених, че той не е нищо повече от футболистите, с които България разполага. Той неможе да е разликата в нашия отбор. И все пак предпочетох да го видя, не да го отпращам, без да съм се уверил в качествата му. Това че такива футболисти повече разчитат на визитката си, кой къде е играл или тренирал, не е довод да го вземем." коментира Масларя. "До Нова Година Локомотив ще разчита на спортно-техническия екип в лицето на Стефан Генов и Васил Камбуров, за кондицията ще помага Наско Запрянов. Тогава може да се говори за идването на Трендафил Терзийски. След мача с Левски следва пауза на първенството, през която уговаряме 3 контроли. Единствената сигурна ще е през идната седмица срещу Раднево, другите две не са доуточнени, но най-вероятните имеа са на Арда (Кърджали) другата събота и Хебър (Пазарджик) няколко дни по-късно." приключи с изказването си Масларя.

Новото попълнение Бертран Хактам, или както бе представен с английското си име Бърнър Хейгън разказа с няколко думи за себе си. Той поясни, че идва от англоговорящата част на Гана и това е причината да има две имена. Роден е през 1985 г., 22 годишен. За последно е играл в Израел - около 160 мача и отбелязани 24 гола. Преминал е през Бейтар (Йеросалим), Апоел (Хайфа), друг неизвестен отбор и отново се е завърнал в Апоел. Играе централен нападател, без значение отляво или отдясно - играе еднакво добре и с двата крака, бележи и с глава. Първото впечатление на чернокожия нападател са красивите българки, отбеляза и разликата в организацията между двата пловдивски клуба, в които прекара пробен период. "Обстановката и организацията са много по-добри на Лаута, отколкото край Бирената." категоричен е Хактам.

По-късно днес ще се проведе общото акционелно събрание на ПФК "Локомотив" Пловдив. То ще се проведе на Лаута, от 14.00 ч.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Борисов: Аз ли да казвам нещо за Крушарски? Питайте човека от фенклуба на Ботев за него
Треньори и служители в Локо: Заставаме зад Крушарски, подаваме молби за напускане!
Все още не е отсъждана дузпа в мачовете на Ботев и Локо през сезона
УЕФА увеличи двойно сумата за клубовете от Първа лига, има и друга важна промяна
Легенда, лидер и капитан с "черно-бяло" сърце! Честит рожден ден на Димитър Илиев!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: