Ботев ще спира Локо с 1000 лв.

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:58 / 02.09.2007
1824
За трите точки и премия от по 1000 лв. играят днес футболистите на Ботев срещу Локомотив (Сф). Двубоят е от 17 ч. на стадион "Христо Ботев" в Пловдив.
- Труден двубой срещу един от водещите ни отбори. Ботев обаче ще излезе единствено за победа, друг резултат не ни устройва - заяви треньорът Светослав Гърков.
От щаба на Локо също се заканиха да вземат мача.
- След добрите игри в първенството и за Kупата на УЕФА се надяваме футболистите да вземат и трите точки в Пловдив - коментираха в клуба от кв. Надежда.

СХЕМАТА
Ботев ще излезе с 4-4-2. На мястото на наказания десен бек Йордан Минев ще започне капитанът Даниел Божков. Отляво на защитата пък ще играе Красимир Кръстев. Като външен ляв халф ще действа резервата Тодор Тимонов. В атака ще се разчита на Георги Христов и Дормушали Саидходжа.
Стефан Грозданов ще заложи на любимото си 3-5-2. Тримата в защита са Георги Марков, Дарко Савич и Йордан Върбанов. В средата ще играят Малин Орачев, Иво Иванов, Христо Коилов, Димо Атанасов и Марчо Давчев. За голове ще се разчита на Саша Антунович и Зоран Балдовалиев.

КОНТУЗЕНИТЕ
Нападателят Емил Урумов е с травма в лакътя, Николай Димитров пък продължава лечението на адукторите си. Наказан е защитникът Йордан Минев. Виктор Шпишич, Урош Голубович и Калоян Караджинов са с контузии в Локо.

В ПРЕДИШНИЯ КРЪГ
Ботев записа първа загуба в първенството след 0:1 в гостуването си на Пирин. Футболистите на Стефан Грозданов с лекота взеха 2:0 домакинството си на Марек. Информацията е на вестник "7 дни спорт".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).