Лилчо Арсов: Ристосков ми каза "играй", след като избих топката

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:44 / 03.09.2007
2177
Колоритният вратар на Ботев Лилчо Арсов бе бесен след края на мача със столичния Локомотив. Той обясни ситуацията при първия гол на столичани, който според него е бил нередовен.

"Искам да задам един риторичен въпрос: "Как съдиите трябва да реагират, когато има гол?". След като избих топката, главният съдия Христо Ристосков каза "играй", но после обаче се погледна със своя помощник Петър Стойчевски, който не беше посочил, че има гол. Какво правиха двамата не разбрах, но решиха да зачетат гол за Локомотив София. Не знам какво да коментирам повече", заяви Арсов.

"Иначе стана много интересен мач, добър за българските стандарти. Смятам, че и вторият гол на Локомотив София беше съмнителен, тъй като имаше играч в пасивна засада, който влияеше на играта", допълни едрогабаритният страж на "канарчетата". Информацията е на Sport1.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).