ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
В Търново покриха арбитъра Кознички
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:40 / 04.09.2007Коментари (0)3127
©
Опитите на екип на "Тема Спорт" да изтръгне някакъв коментар от обществения враг от последните дни Венцислав Кознички удариха на камък. Палачът на Локомотив-ите от Пловдив и Дряново бе старателно покрит от великотърновската футболна общественост, като дори конкурентните му арбитри отказаха да дадат становище по случая с обяснението, че не би било колегиално.

Самият Кознички бе открит вчера следобед пред стадион "Ивайло" в старопрестолния град. Забелязвайки журналистическия интерес, младият арбитър процеди през зъби: "Махайте се, оставете ме, нищо не искам да кажа", след което се отправи към близко кафене. На въпрос не е ли комично Борислав Александров да се извинява на ръководството на Локомотив Пловдив от негово име, реферът само махна с ръка.

Заместник-шефът на зоналната съдийска комисия Стефан Чакъров пък заяви, че може да говори за Кознички само с биографични данни, тъй като не го познавал. Буквално минути по-късно, досущ като в шпионски филм, същият този Чакъров се присъедини към съгрешилия арбитър в снекбара - явно с цел запознанство. "Той е свястно момче, добро. Не заслужава това, което му се случва в момента", лаконични бяха колеги на Венцислав от региона.

Бащата Величко, познат в региона като вещ телевизионен техник, първоначално се съгласи да защити сина си. В късния следобед обаче Кознички-старши се отметна от обещанието си. "Ще говоря само с разрешението на Венци", отсече той.

Грешникът е галеник на Ичко

Втрещилият България с отсъдената дузпа за Левски срещу Локомотив Пловдив Венцислав Кознички се ползва с протекциите на бившия международен рефер Ичко Лозев, се говори във Велико Търново. Според запознати именно влиянието на зам.-шефа на съдийската комисия е провокирало скандално високата оценка 8 за Кознички, поставена му след двубоя между Локомотив Дряново и Чумерна. Както е известно, тогава арбитърът отсъди наказателен удар за след ... фаул в нападение. Това му решение предизвика гнева на публиката, а голяма част от запалянковците пробва физическа саморазправа с неадекватния съдия. Делегатът на двубоя, изпратен от Зоналния съвет, не посмял да напише нисък бал на Кознички от страх, се шушука край Царевец.

Шефът в съдийската комисия Лозев бе вкаран в структурите на БФС през 2002-а с личното нареждане на тогавашния генерален секретар Иван Вуцов. Освен с кариерата си в професионалния спорт Ичко е известен и като крупен бизнесмен. Той е дистрибутор на популярната марка вафли "Боровец", занимава се и с ресторантьорство, а през миналата година спечели търг за 101 декара от бившия разсадник на общинската фирма "Комунално стопанство" край Търново. Проектът на ексрефера е площта да бъде застроена и превърната в сателитно селище с едно- и двуфамилни къщи, магазини и детска градина. Лозев купува земята срещу началната тръжна цена от 200 500 лева, тъй като е единствен кандидат.

Преди няколко месеца Ичко бе глобен за хулиганско шофиране, след като едва не изблъска от пътя колата на директора в полицията комисар Милен Манолов. Тогава бившият страничен съдия се оправда с нервност заради 20 години по-младата си съпруга.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Футболисти, треньори и фенове на Локомотив почетоха великия Аян Садъков
Любо Пенев стриктно спазва новите правила на "Лаута"
Митко Илиев и компания зарадваха малки локомотивци
Феновете на Локомотив се събират на "Лаута"
Футболистите на Локо искат среща с Крушарски, но без Любо Пенев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: