Стражът на Монтана: На Ботев не се отказва

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
10:12 / 09.01.2012
6357
Стражът на Монтана Христо Иванов заяви, че преминаването му в Ботев (Пловдив) ще е крачка напред. "Знам, че към мен има сериозен интерес от пловдивския отбор.

Не искам да говоря за това колко сигурен е трансферът, но над 90% нещата са уточнени. Доколкото знам, остава двата клуба да доуточнят някакви дребни детайли. Иначе аз вече съм говорил с ръководството на Ботев. Разбрал съм се за моите условия.

Дано се стигне до мой трансфер. Шефовете на пловдивчани са много амбициозни, имат големи планове и това ме впечатли. Не искам да вдигам лозунги и да правя големи изказвания, но на такъв клуб, с такива традиции не се отказва.

Малко родни футболисти биха отхвърлили такава оферта. Мисля, че през есента се представих добре и ме радва, че има хора, които са оценили това", заяви 29-годишният страж.

Очаква се днес Ботев и Монтана да финализират сделката. От нея в касата на първодивизионния клуб ще постъпят около 100 хиляди лева. През есента Иванов изигра 14 мача за тима от "Огоста" в А група.

В близките дни ръководството на Ботев се надява да вземе правата и на халфа на Черноморец Тодор Паланков.

Източник: в. "Тема Спорт"



Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).