Нов нападател на "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:06 / 02.10.2007
3002
Вчера следобед, играчите на Ясен Петров проведоха първата си тренировка след дербито. Макар и два дни по-късно, настроението на главния терен на Лаута си остава все така приповдигнато, а самите занимания - разнообразни и увлекателни за футболистите. Между тях имаше нови лица, като сред полевите играчи се открои талант, доведен преди началото на тренировката от мениджъра Емил Данчев, който държи правата и на предостъпените от ЦСКА защитниците Александър Бранеков и Иван Иванов. Последният получи повиквателна за младежкия национален отбор на България за европейската квалификация на българите срещу Португалия на 12 октомври, от 18.00 ч. на Националния стадион "Васил Левски".

Доведеният на проби днес млад футболист се казва Сергей Стойчев и играе на поста нападател. Информацията е на Lportala.net.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).