Локо ще играе контрола с Левски в паузата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:33 / 02.10.2007
2342
Есенния полусезон няма да остане без дебито Локо Пд - Левски пред пълни трибуни, стана ясно преди броени минути. Генералният секретар на пловдивския Локомотив Атанас Узунов обяви, че повреме на предстоящата двуседмична пауза в първенството за национални квалификации, "железничарите" ще изиграят две контролни срещи. На 13 октомври (събота), възпитаниците на Ясен Петров ще си върнат на "сините", за решения от рефера Венцислав Кознички шампионатен двубой от 4-ия кръг, при който арбитъра свири абсурдна дузпа при 0:1 за пловдивчани. Срещата ще се играе от 15.30 ч. на стадион "Локомотив", в парк Лаута, като е много вероятно ръководството на Локомотив да пусне вход от 1 лв.

Няколко дни по-рано, в сряда, 10 октомври, "смърфовете" ще направат още един спаринг, като с най-големи шансове е третодивизионния тим на Брестник. В момента се чака потвърждението на клуба. Информацията е на Lportala.net.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).