Левент Назифоглу излиза от управлението на Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:43 / 10.10.2007
8280
Днес, президентът на Локомотив Пловдив Левент Назифоглу пусна молба до съвета на Директорите на ПФК "Локомотив Пловдив" АД с която иска да бъде освободен от заеманата от него до момента длъжност, посочвайки лични ангажименти и липса на време и усилия, които да насочи в управлението на клуба. Назифоглу препоръча на борда на директорите на свика в най-къс срок Общо събрание на акционерите, на което да бъде официално освободен от поста си. Също така стана ясно, че молбата ще бъде удовлетворена, тъй като функциите на президент и изпълнителен директор вече са поверени на Галя Топалова, която е сред сътрудниците на Назифоглу и участваше и досега дейно в управлението на акционерното дружество.

Публикуваме молбата на Левент Назифоглу с незначителни съкращения:

До Съвета на Директорите на
"ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ
ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ-1936" АД
със седалище и адрес на управление
гр. Пловдив кв. Лаута стадион Лаута

МОЛБА

от Левент Назифоглу, в качеството му на член на съвета на директорите на "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ-1936" АД.

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,
Моля да бъда освободен от заеманата от мен длъжност член на съвета на директорите на "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ-1936" АД, тъй като, поради прекомерна лична ангажираност, не съм в състояние да отделям необходимото време и усилия за управление на дружеството.

Моля, в най-къс срок, да бъде свикано Общо събрание на акционерите на "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ-1936" АД на което да бъде гласувано освобождаването ми от длъжност като член на съвета на директорите на "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ > ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ-1936" АД.

С уважение,
Левент Назифоглу



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).