Марица продължи черната серия за Купата на България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:31 / 13.10.2007
3428
Марица отпадна още в първият кръг за Купата на България след като загуби от непретенциозния тим Спортист (Своге) с 0:1 като домакин. Срещата бе дебютна за двамата треньори съответно на Марица - Иван Петров и на гостите - Николай Тодоров - Кайзера.

Домакините започнаха по-мотивирано срещата и още в 7-ата минута маричани имаха възможност да поведат в резултата. Тогава след едно центриране от корнер, нападателят Емил Стоев свали топката с глава към Коларов, който от 2 метра не уцели рамката на вратата.

В 15-ата минута гостите имаха възможност да отбележат гол, но шутът който нанесе Ангелов бе отразен от стражът на Марица Кирил Акалски.

През второто полувреме на срещата отново домакините бяха по-добия тим на терена, но липсата на късмет ги лиши от по-нататъчно участие за купата на България.

Единственото и победно попадение за гостите вкара в 56-тата минута Лъчезар Младенов, който се възползва от едно центриране от ляво и с техничен удар провря топката зад Акалски.

До края на мача Емил Стоев от Марица имаше възможност да изравни, но не уцели топката, за жалост на стотината зрители дошли да наблюдават срещата на стадион Марица.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).