Футболистите на Ботев няма да бойкотират двубоя с Марек

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:09 / 18.10.2007
5582
Днес на редовната пресконференция преди кръга пресаташето на Ботев потвърди за пореден път информацията, че Димитър Христолов е спрял издръжката на клуба. Клубният бос не е променял позицията си и няма намерение да го прави. Христолов няма да дава пари за издръжката на клуба, след като не е желан и е атакуван от феновете.

От своя страна старши-треньорът Тенчо Тенев заяви, че няма той или играчите да решават ще се състои ли мачът с Марек, а ръководството. Футболистите и треньорите няма да бойкотират срещите и заниманията. Тенев заяви, че е трудно да се работи в подобна обстановка, особенно след като напрежението ескалира.

„Все пак обстановката в клуба е нормална, доколкото може да бъде нормална в този момент. Не е приятно за футболисти и треньори, но те тренират, изпълняват задълженията си и чакат по-добро развитие на ситуацията", обясни Тенев.

Той заяви, че изцяло поема вината за загубата от Черно море. Според него футболистите са се хвърлили здраво в мача, двубоят се е развивал добре след първия гол са имали и възможност да удвоят резултата, но не се е получило. Освен това по време на мача настроението у футболистите не е било приповдигнато, тъй като те не са получили необходимата подкрепа от феновете.

Все пак Тенев подчерта, че феновете са в правото си да недоволстват срещу представянето на Ботев, тъй като футбола в крайна сметка се играе заради хората по трибуните. Треньорът вярва в потенциала и уменията на своите футболисти и им е обяснил, че ако вложат достатъчно труд в тренировките, резултатите няма да закъснеят.

Тенчо Тенев заяви, че и при предишното му акостиране край Бирената фабрика отборът отново е бил в тежко положение. Той описа обстановката тогава като кошмарна, докато сега положението е далеч по-спокойно. Според него Ботев има качествени футболисти. „Явно съдбата ми е такава, да попадам в Ботев при тежки ситуации", завърши специалистът.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).