ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ЦСКА взе трите точки от Локо с дузпа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:38 / 20.10.2007Коментари (0)6170
Локомотив отстъпи при домакинството си на ЦСКА с минималното 0:1. Единственото попадение падна в 14-та минута, когато Неи реализира дузпа.

Срещата започна равностойно и двата отбора се впуснаха в атаки. Първи възможност да застрашат една от двете врати имаха гостите. В 3-та минута Петре центрира от пряк-свободен удар, но бе отсъдена засада на футболист в червено.

Локомотив отговори с опасна акция на Даксон. Бразилецът бе повален на ъгъла на наказателното поле от Котев, за което защитникът получи жълт картон. Потърпевшият изпълни технично и точно, но твърде слабо, за да затрудни Петров.

В 13-та минута Георги Илиев влезе с топка в крака в наказателното поле на „смърфовете" и бе повален от Анев. Реферът не се поколеба да свирне дузпа, превърната в гол от Неи.

Домакините се вдигнаха да връщат попадението и отново стигнаха до опасно изпълнение на пряк-свободен удар в 19-та минута. Даксон застана зад топката и затрудни максимално Петров. Все пак стражът успя да изчисти кълбото в корнер.

В 26-та минута Камбуров също пробва късмета си от пряк-свободен, но стреля високо над гредата. В 34-та минута Кабус бе заменен принудително от Маркиньс в състава на гостите.

В 45-та минута Камбуров бе грубо изритан, на границата на наказателното поле, от бившия си съотборник в Локо Георги Илиев. Потърпевшият отново се нагърби с изпълнението, но и двата му шута срещнаха армейската стена.

Второто полувреме започна изключително динамично и с опасности пред двете врати. Първо Петре от състава на гостите нахлу в наказателното поле в 49-та минута и стреля силно, но неточно. Само три минути по-късно Хейгън, но от състава на домакините повтори упражнението далеч по-успешно, но вратарят Петров отново се намеси сигурно.

Ясен Петров се опита да промени развоя на срещата, използвайки и трите си смени. В игра се появиха Горанов, Кики и Златковски, на местата на Димитров, Хейгън и Златинов. Картината на терена обаче не се промени и „смърфовете" трудно достигаха до стрелкова позиция, като до края на срещата се отчетоха само с няколко неточно изпълнени пряк-свободни удари и хаотични центрирания. В последната минута Петре от гостите си изкара втори жълт и съответно червен картон за бавене на играта.

В ложите своето място бе заела Галя Топлаов, която в паузата на първенството иззе ръководните функции в Локомотив от Левент Назифоглу. По трибуните да наблюдават срещата бяха дошли 5 000 зрители.

Още по темата: общо новини по темата: 25
21.10.2007
21.10.2007
20.10.2007
20.10.2007
20.10.2007
20.10.2007
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Треньори и служители в Локо: Заставаме зад Крушарски, подаваме молби за напускане!
Все още не е отсъждана дузпа в мачовете на Ботев и Локо през сезона
УЕФА увеличи двойно сумата за клубовете от Първа лига, има и друга важна промяна
Легенда, лидер и капитан с "черно-бяло" сърце! Честит рожден ден на Димитър Илиев!
Крушарски: Спирам да плащам! Дал съм 20, но искам само 5 милиона за акциите! Няма да си тръгна без тази сума
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: