Ботев с нова загуба навън, Какалов с червен картон

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:07 / 20.10.2007
6944
Ботев записа нова загуба като гост, този път с минималното 0:1 от Марек в Дупница. В антигерой за своя тим отново се превърна Георги Какалов, който си изкара червен картон в началото на второто полувреме.

Домакините започнаха изключително активно срещата и можеха да открият резултата още в самото начало. Футболистите на Марек имаха три чисти голови положения само до 9-та минута, но не успяха да реализират нито едно.

Все пак домакините преодоляха Арсов в 25-та минута. Игор Таскович направи резултата 1:0 за Марек. Той овладя в центъра на терена, след комбинация с Кръстовчев, стреля и даде преднината за домакините.

До края на полувремето натиска на дупничани продължи, но те така и не успяха да достигнат до второ попадение.

Втората част започна далеч по-равностойно. Така се стигна до 50-та минута, когато Георги Какалов отново се превърна в антигерой за „жълто-черните". Нападателят пое предварително към душовете, след като бе изгонен за втори жълт картон.

Противно на очакванията след изгонването на Какалов "канарчетата" увеличиха значително оборотите и подобриха играта си. До края на срещата "жълто-черните" организираха сериозен натиск, но така и не стигнаха до изравнително попадение, инкасирайки нова загуба навън.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).