Галя Топалова се срещна с фенове на Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:05 / 23.10.2007
6044
Президентът на Локомотив Галя Топалова се срещна с привърженици на Локомотив за изясняване на отношенията между ръководството и феновете. След края на срещата всички фенове останаха доволни от разговора, като се надяват обещанията на ръководството да бъдат изпълнени.

Първи думи на Галя Топалова бяха свързани със собствеността на клуба. Тя още веднъж потвърди, че е била президент на отбора още от преди три месеца, когато се знаеше, че уж президент е Левент Назифоглу. Новата собственичка на Локо си призна, че това е бил грешен ход, като не е очаквала такава реакция от феновете.

Галя Топалова също заяви, че кръгът от фирми, чиято собственост вече е Локомотив, не е обвързан по никакъв начин с политиката, а към момента всички тези фирми са български. Бизнесдамата сподели пред феновете, че все още не е достатъчно наясно с българската футболна действителност, но знае, че Локомотив е отбор с традиции и верни фенове.

Отново се говори и по темата за концесии на стадион Локомотив и стадион Пловдив. Топалова обясни, че ПФК Локомотив ще участва в конкурса за получаване на двата стадиона. Феновете и Галя Топалова коментираха и темата за детско-юношеската школа, като в крайна сметка и двете страни останаха доволни от срещата.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).