Локо изхвърли ЦСКА от борбата за Купата на България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:30 / 31.10.2007
7516
Локо победи безпроблемно ЦСКА в турнира за Купата на България. „Смърфовете" надиграха тотално своя съперник и създадоха множество възможности, но успяха да реализират само една от тях. Камбуров бе точен с глава след центриране на Сакалиев. Бургазлията пък се отчете с много борба и греда. ЦСКА успя да застраши само веднъж Стоян Колев, чрез Петре в началото на второто полувреме.

„Черно-белите" награбиха своите гости още от първите минути. Във втората след центриране от корнер Сакалиев стреля с глава в аут.

В 5-та минута Анев надбяга защитата на „червените" от дясно, центрира топката по земя, Дани Кики бе най-съобразителен в мелето, но удара му бе слаб и неточен.

В 22-та мина Сакалиев свали с глава една центрирана топка на волето на Иван Иванов, но защитника не успя да я уцели добре и коженото кълбо излезе в аут.

В 30-та минута Сакалиев получи добро извеждащо подаване от Иван Иванов, напредна и центрира добре към Камбуров, който избърза с отскока и се размина с топката.

В 34-та минута бе и най-красивата ситуация през първото полувреме. Камбуров пусна зад гърба на защитниците към Сакалиев, който излизаше сам срещу вратаря на гостите, но реши да отиграе още с първото докосване. Нападателя чукна топката и прехвърли вратаря, но параболичния му удар се отби в гредата, топката се раходи по голлинията и бе изчистена от защитник. Камбуров овладя топката пред наказтелното поле и бе фаулиран. Даксон изпълни добре пряк свободния удар, но топката след рикошет облиза страничната греда от външна страна.

В 41-та минута гостите имаха възможност да създадат първата си опасност в срещата. Велизар Димитров получи извеждащо подаване, но бе надбяган от Иван Иванов, който успя да изчисти топката.

В 50-та минута Петре получи хубаво подаване зад гърба на „черно-бялата" защита и останал сам срещу Колев стреля покрай гредата.

В 63-та минута падна и единственото попадение. Игралият безгрешно в тази среща Радослав Анев отне в своята половина от Велизар Димитров, пробяга целия терен, пусна на дясно към Сакалиев, който центрира и Камбуров с глава не позволи на Ивайло Петров дори да помръдне.

След попадението гостите се хвърлиха с всички сили да обръщат развоя на срещата, като в игра се появиха още двама чисти нападатели. Това не помогна по никакъв начин на „червените", които трудно дори минаваха центъра. В тези минути се отличи Даксон от Локо, който умело задържаше топката и на моменти правеше противниците си да изглеждат смешни преодолявайки ги с лекота.

В 86-та минута бе и последното чисто голово положение в срещата. Резервата Владислав Златинов имаше възможност от непосредствена близост, в наказателното поле да порази вратата на ЦСКА, но ударът му бе блокира.

Главният съдия от София Николай Йорданов се опита с няколко отсъждания да помогне на гостите, но и той не успя. Йорданов спести на няколко пъти втори жълт и съответно червен картон на Йордан Тодоров, както и още няколко картона за футболисти на гостите. Най-фрапираща бе ситуацията, когато Велизар Димитров откровено изрита отзад откъсващия се Даксон, деяние за което може да се види и червен цвят, но главният съдя реши да не показва никакъв картон на звездата на гостите. Йордан Милиев от домакините напълно обезличи „перлата" на ЦСКА Неи, като не позволи на бразилеца нито веднъж да отиграе топката.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).