Ботев докладва в БФС за псувни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:25 / 02.11.2007
2877
Ботев написа протестно писмо до шефа на cъдийската комисия Борислав Александров. То е насочено срещу тъчрефера Иво Колев. Той бе част от бригадата на мача с Нафтекс (1:0) за Kупата на България. Въпросният помощник се държал изключително арогантно. Той псувал играчите и треньорския щаб на пловдивчани.

- Ще настояваме Колев да отнесе и наказание за недопустимото си поведение - заяви изпълнителният директор Сава Савов.

От ръководството на клуба обявиха още, че няма да бъде налагана санкция на Йордан Минев. Десният бек бе изгонен на мача в Бургас. Бранителят влезе в саморазправа с капитана на Нафтекс Митко Трендафилов.

- Видях добре въпросната ситуация. Смятаме, че Данчо бе отстранен от игра несправедливо - каза спортно-техническият директор на Ботев Боби Димитров.

Червеният картон, получен в Бургас, е втори за Минев от началото на сезона. Пазарджиклията, който в никакъв случай не е груб футболист, имаше същия малшанс и при гостуването на Пирин в среща от първенството. Информацията е на вестник "7 дни спорт".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).