ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Кандидатът за кмет от ГЕРБ Сашо Динчийски: Ще помагам за развитието на земеделието и фермерството в Съединение
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:58 / 12.04.2012Коментари (3)3614
©
"Работата на кмета е да е между хората, за да чува за проблемите им и да ги решава". Това каза на пресконференция кандидатът от ПП ГЕРБ за кмет на Община Съединение Сашо Динчийски. Той допълни, че е чест за него да бъде издигнат от ГЕРБ. "Приемам го като отговорност - от една страна да оправдая доверието на областното и националното ръководство, от друга - доверието на хората от моята Община, които реално ме мотивираха да вляза в политиката", обясни още Динчийски. 

Той влиза в изборната надпревара за кмет на Община Съединение след като има два мандата опит като кмет на село Голям Чардак. "За това време много неща се случиха в селото - имаме изграден център, главен колектор с дъждопреносни шахти, които отвеждат водата. Но едно от постиженията, с които най-много се гордея, е църквата "Св. Петка". Тя е на 150 години и е една от първите невкопани в земята християнски храмове по време на робството", разказа кандидат-кметът. През 1850-та година при пренасянето на мощите на светицата, чието име носи, мощите са били приютени в нея, но по социалистическо време църквата е била затворена. "През 2000-та година инициирах пълен ремонт на църквата и я отворихме. Така хората от селото, в което и до днес живея, имат място, където да се поклонят и да запалят свещ", каза Динчийски. 

Той е категоричен, че този опит ще помогне и ако избирателите го подкрепят на 13 май за кмет на Община Съединение. "Логично е като кандидат на ГЕРБ да заявя готовност за продължаване на започнатото от кмета Евгений Маринчешки, който също беше избран като кандидат на ПП ГЕРБ. Трагичното стечение на обстоятелствата около неговия мандат не трябва да попречат на реализирането на идеите от неговата програма. Затова като приоритет и аз ще отделя изграждането на канализация и пречиствателна станция, довършването на училището в Съединение, пътната връзка Съединение-АМ Тракия, нови детски площадки, където майките да водят спокойно децата си. Подобряването на пътищата в Общината като цяло ще допълня и с изграждане на някои нови вътрешни връзки - например между Голям Чардак и Царимир. Този път ще реши проблема главно на хората от Царимир, които сега, за да стигнат до общинския център, който иначе е само на 3 км, трябва да изминат 22 км. през Церетелево и Неделево", обясни Динчийски. 

В областта на селското стопанство кандидат-кметът от ГЕРБ има идеи за създаване на административно звено по земеделие, което да е в помощ на земеделските производители и фермерите. "В момента почти 90 на сто от оризовите клетки в Общината се ползват по предназначение, в нашия край се отглежда и характерната Маришка овца - изобщо земеделието и фермерството са едно от основните препитания за хората. Ще работя за създаване и на добър икономически климат в Общината, тъй като той е важен за развитие на инвестициите и намаляване на безработицата", поясни Динчийски.

Кандидатът на ГЕРБ обяви, че има подкрепата на семейството си в предстоящото състезание за кмет и че ще търси подкрепата на всички разумни хора в Общината, които искат тя да добие истински европейски облик. Сашо Динчийски гарантира позитивна кампания и реални решения на проблемите.


Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да бе - неговото село е цъфнало и вързало, че тръгнал и цялата община да оправя!!! Те затова го натириха от там като кирливо куче, последния мандат, та да търси някой глупак в околията да гласува за него!
Aнонимен
на 17.04.2012 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ружа Игнатова попадна под ударите на прокуратурата
Избори в САЩ
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Борба за влияние в Близкия Изток
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: