Кременлиев: ЦСКА превръща запасняците в изкупителна жертва

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:12 / 09.11.2007
2001
"Не е правилно ЦСКА да иска обратно тримата футболисти. Аз съм играл и знам какво е да си потърпевшата страна в този случай. Може да се каже, че съм пристрастен, а и никога не съм работил в клуб.

Бранеков, Сакалиев и Иванов са невинни, погрешно е те да операт пешкира, когато клубовете се карат. Не разбирам защо ЦСКА искат да ги пожертват, да ги направят изкупителна жертва на собствените си интереси", сподели бившият бранител на армейците Емил Кременлиев пред "7 дни спорт".

"Ако от БФС ще налагат наказания, да ги отнесат клубовете. Да им наложат глоби, лишаване от домакинство или нещо друго. Все едно дали ще накажат ЦСКА или Локо, но играчите не бива да страдат още. Тъпо е точно те да го отнесат. Тези момчета хранят семейства и правят, каквото им кажат треньорите и хората, които им плащат. Иначе какво? Треньорът ще ми каже, че ще играя, но аз да отвърна, че не искам, защото другият отбор ще ми прави проблеми. Такова поведение ще е доста странно.

Тримата трябва да си доиграят сезона в Пловдив. Нали ЦСКА са ги преотстъпили за определен период. Не може когато им скимне, да си ги вземат", завърши четвъртият в света от САЩ'94.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).