Велев: Въпреки отсъствието на толкова играчи трябва да бием Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
12:53 / 12.05.2012
4498
Треньорът на Локомотив Пд Емил Велев очаква футболистите, които ще вземат участие в днешното гостуване на Ботев Вр, да успеят да постигнат поредната победа по пътя им към Лига Европа. Черно-белите излизат на терена с много кадрови
проблеми.

- Неминуемо отсъствието на толкова играчи вероятно ще се отрази на играта на отбора ни. Тази пролет обаче нерядко се налагаше да бъдем в подобен състав. Така беше и в срещите срещу Светкавица, Калиакра, Видима и Монтана, но момчетата се представиха на добро ниво и ги спечелиха. Футболистите ни са привлечени в състава, за да имаме вариативност и да се възползват максимално при подобни ситуации. Досега те оправдаваха напълно доверието ми и се надявам да го сторят и срещу Ботев Вр.

Обяснил съм на футболистите, че мислите им трябва да бъдат насочени единствено за двубоя във Враца, а за финалния мач срещу Лудогорец за Купата на България ще се мисли след този двубой - коментира пред "7 дни спорт" треньорът Емил Велев.



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).