Александров под въпрос за баража

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (28)
21:31 / 27.05.2012
6206
Капитанът на Ботев Александър Александров пропусна тренировката на отбора в неделя заради контузия, съобщава официалният сайт на "жълто-черните". Плеймейкърът на "жълто-черните" има проблем в ахилеса, който може да му попречи да играе в баража срещу Спортист Своге.

Силната болка принуди Александров да напусне заниманието и в събота. Докато неговите съотборници тренираха на стадион "Пловдив" днес следобед, с рехабилитацията на Сашо се зае масажистът Ангел Йорданов. Медицинският щаб ще положи всички усилия да възстанови лидерът на Ботев за последния мач за сезона.

Иначе "канарчетата" продължават подготовката си за решителния двубой в сряда. В понеделник към отбора ще се присъедини и ангажираният с младежкия национален тим Петър Атанасов, който ще бъде на разположение на Коце Видолов за баража.

Ботев заминава за София във вторник, където ще бъде на режим преди срещата със Спортист Своге.



Виж коментарите (28)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).