Ботев е в "А" група!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (339)
18:49 / 30.05.2012
55505
Ботев се завърна в "А" група! "Канарчетата" надиграха категорично съперниците си от Своге, но победиха само с 2:0. Точни за "жълто-черните" бяха Ангел Рахов и ветеранът Александър Александров.

Мачът започна много добре за Ботев. Още от първите минути пловдивчани наложиха натиск и се разположиха в половината на своя противник, редейки многоходови атаки. Не закъсня и попадението. В 22-та минута Рахов засече добре една топка и реализира добре за 1:0.

"Канарчетата" продължиха да атакуват своя съперник и логично падна и втори гол. Сашо Александров получи добър пас от Петър Атанасов и хладнокръвно удвои резултата в края на полувремето.

Преди почивката играчите на Своге отговаряха с редки контри и далечни удари.

През второто полувреме "жълто-черните" намалиха чувствително оборотите. Разчитаха предимно на разигравания в центъра, с цел да издърпат противника да се отвори, но отново атаките на "жълто-черните" бяха по-опасни. Отново се наложи вратарят на гостите да спасява отбора си от по-голяма загуба.



Виж коментарите (339)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).