Електричката се закани на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (69)
11:49 / 12.06.2012
8795
Звездата на Локомотив Пд Здравко Лазаров се закани на градския съперник Ботев. "Канарчетата" се завърнаха в "А" група и през следващия сезон ще премерят сили с "черно-белите" в родния елит. "Електричката" е убеден в превъзходството на един от участниците ни в Лига Европа през следващия сезон.

"Радвам се и то много (за завръщането на Ботев в "а" група - б.р.). Радвам се както за Ботев, така и за Етър. Това са отбори с голямо име, авторитет и традиции в българския футбол, на които мястото им е в "А" група. Добре е, че ще имаме две градски дербита следващия сезон. Има да ги бием...", сподели в интервю ветеранът.

Запитан дали е убеден в победите на Локомотив в предстоящите дербита, Здравков отговори с увереност: "Убеден съм, разбира се. Та ние побеждаваме Левски неизменно в последните години, не очаквам и с Ботев да имаме проблеми. Ще ги бием". 

Източник: "Меридиан Мач"



Виж коментарите (69)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).