Локо с безпроблемно 4:1 над Спортист

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:08 / 12.12.2007
5563
Локомотив победи с 4:1, като гост отбора на Спортист от Своге и се класира за четвъртфиналите за Купата на България. „Черно-белите" започнаха по-активно срещата и поведоха в резултата. Домакините успяха да върнат попадението, но с три безответни попадения възпитаниците на Ясен Петров не оставиха никакви съмнения кой отбора заслужава повече да се класира напред.

Още в 15-та минута Даксон имаше възможност да открие резултата. Бразилецът изстреля силен удар от границата на наказателното поле, но топката профуча покрай гредата в аут. Само три минути по-късно отново Даксон отново имаше възможност да стреля, този път от пряк свободен. „кариоката" изпълни перфектно нарушението. вратарят на домакините изби, Сакалиев опита добавка с глава, но не сполучи.

В 25-та минута домакините отстъпиха пред натиска на „смърфовете", които откриха резулатата след много красива комбинация. Хейгън проби от дясно, пусна към Сакалиев, той продължи към Камбуров, който технично с птеа чукна топката на Даксон и младият бразилец от непосредствена близост разстреля вратаря на домакините.

След почивката домакинтие вдигнаха оборотите и стигнаха до изравнително попадение. В 79-та минута след центриране от пряк свободен удар, топката стигна до Стоян Тодоров, който я прати в мрежата на Ставрев.

„Смърфовете" реагираха като ужилени и само за 5 минути успяха да излязат отново напред в резултата. Явир Въндев вкара за 2:1 след центриране от корнер и хубав удар.

В 74-та минута Мартин Камбуров вкара дежурното си попадение. Красимир Димитров центрира хубаво и Камбуров с глава вкара за 3:1.

Пет минути преди края Мартин Камбуров изведе на удобна позиция Владислав Златинов, който реализира крайното 4:1.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).