Ботев остана без женски отбор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:26 / 13.12.2007
1816
До днес Ботев бяха единствения пловдивски отбор с женска формация. Днес стана ясно, че собственикът на Ботев Димитър Христолов не иска да има нищо общо с женския отбор и окончателно спира финансирането.

Този уикенд е последния турнир, в който девойките на Ботев трябва да вземат участие. Това обаче е под съмнение, тъй като момичетата се нуждаят от около 700 лева за цялостна организация за участие. Отказът от финансиране от страна на Димитър Христолов идва изневиделица и на женския тим ще бъде изключително трудно да намери финансиране, като се надява на спонсори.

Припомняме, че това не се случва за пръв път. Преди около месец Христолов отново изненада неприятно женския тим, като отказа да финансира участието им в турнир във Велико Търново. След тези случаи, в отбора са сигурни, че от догодина те няма да се състезават под името "Ботев" и ще си търсят нови спонсори.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).