Вини Шефер иска играчи от Ботев и Локо в националния отбор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:39 / 18.12.2007
2176
Германецът Вини Шефер чака да назначат президент на иранската федерация, за да преговаря с него. Възможно е другата седмица това да стане и бившият треньор на Камерун да поеме националния на Иран. Дотогава той е свободен. В неделя Вини обяви пред "7 дни спорт", че е съгласен да живее у нас. Боби Михайлов постави условието пред всеки чужденец, който иска да води България.

- Вини, колко време ще прекарвате в нашата страна?
- Не гарантирам, че ще живея в София 365 дни в годината. Но ще гледам колкото може повече мачове от първенството. Обичам да пътувам и ще ми е приятно да обиколя страната. Това, което ви казвам, не означава 100%, че ще ви стана треньор.

- Познавате ли вътрешното първенство?
- Чак в детайли не, но знам някои отбори - Ботев, Локомотив (Пд), Левски, ЦСКА, Славия. За да водиш националния, трябва да имаш информация за всеки потенциален национал. Да гледаш защитниците в Пловдив, халфовете в София, нападателите във Варна. Да си водиш записки - момчето отдясно от Ботев центрира добре, другият от Локомотив е бърз. Разбира се, важно е да следиш и мачовете на Тотнъм, на Манчестър Сити, на немските отбори.

- Но никой от БФС не преговаря с вас.
- Така е, пък и на мен първата ми цел не е България, имам други варианти. Все пак бих се радвал да дойда. Поставям цел - световното в ЮАР. За да я изпълним, трябва да помагат всички.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 27
Днес: 12


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).