Марица ще подкрепя плажна двойка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:42 / 11.07.2012
948
Като част от плановете на ВК Марица (Пловдив) да развива все по-осезаемо и плажната версия на любимия спорт клубът реши да окаже подкрепа на една от най-добрите женски двойки в страната.

За Жълтия клуб е истинска гордост, че неговата представителка Диана Малинова е настояща шампионка на България. В тандем с варненката Диана Филипова тя ще защитава титлата си и на предстоящото тази седмица Национално първенство в София. Двете Диани станаха национални шампионки и през 2008 година. През същата година те станаха и балкански вицешампионки. Година по-късно Диана Малинова, в двойка с Русена Сланчева, се изкачи и на балканския връх.

Със съдействието на няколко партньора на ВК Марица - козметичните марки SNB, OPI, Aloxxi и Стар Нейлз, Диана Малинова & Диана Филипова ще станат лицето на плажния волейбол в клуба и двигателна сила за развиването на повече собствени кадри в пясъчната версия на нашия спорт.

"Основната ни идея е да се развие школа на Марица и по плажен волейбол, да се покаже на децата, че това е един атрактивен спорт, който си заслужава да се тренира", заяви Емилия Динкова, член на Управителния съвет на клуба.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).