Новите в Ботев спят в хотела на Гергов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:46 / 05.01.2008
5580
Новият финансов благодетел на Ботев Георги Гергов ще настани в собствения си хотел „Санкт Петербург" очакваните утре четирима бразилци и французинът от Габон, съобщи Марин Бакалов. Изпълнителният директор на Ботев каза още, че никой в клуба, включително и президентът Димитър Христолов не знаят имената на предложените чужденци.

Известно е само, че единият от бразилците е Даниел Мартинс, който бе на едноседмични проби през ноември. Единственото ново попълнение засега е бранителят Апостол Попов от Хасково. Водят се преговори за привличането на Теодор Банев и Емил Стоев от Марица, както и нападателят на Етър Михаил Аврионов.

На предстоящия арбитраж с Ботев освен халфът Васил Гърков ще разтрогне и вратарят Любомир Линкин. Младият страж ще продължи кариерата си в Металик (Сопот), но изпълнителният директор Марин Бакалов разкри, че има вероятност да заиграе и във втородивизионен отбор.



Източник: Топспорт


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).