ФК Очите, ФК Граничар, ФК Пичовете и ФК Новобранците в турнир на Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:07 / 08.01.2008
2518
Уникален турнир на малки вратички започва днес в Пловдив. Старши треньорът Ясен Петров взе решение първата седмица от зимната подготовка да е свързана с надпреварата между футболисти на неговия тим.

„Черно-белите" вече направиха разпределението по между си, а мачовете стартират днес в 15 часа в зала „Оптима" под тепетата. Мартин Камбуров е капитан на ФК Граничар, в който влизат още Мартин Сечков, Йордан Милиев, Дани Кики и младият вратар Додо. Треньорът Ясен Петров също е селектиран в този тим и ще се пусне в надпреварата.

Димитър Илиев пък ще води ФК Очите и Ко към първото място. Негови помощници ще бъдат вратарят Стоян Ставрев, Бърнард Хейгън, Гюрсел Вели, Стайко Стойчев и Ангел Йошев. ФК Пичовете са селектирани от Явор Въндев и в него влизат вратарят Костадин Янев, Румен Горанов, Александър Бранеков, Владо Златинов и Георги Неделчев.

Най-сериозен интерес буди ФК Новобранците, който е съставен само от футболистите намиращи се на проби. Вратар и капитан там е Васил Камбуров и в него влизат Симеон Йорданов, Владо Иванов, Даниел Генов, Сергей Станев, Карим Израилов и пристигналият днес от Белите орли Иво Харизанов.



Източник: Топспорт


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).