ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ферарио Спасов: Искаме и в първенството да наложим нашият стил на игра
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:19 / 09.08.2012Коментари (19)4305
© Plovdiv24.bg
"Опитваме се да изградим собствен стил на игра, да имаме собствен облик. Доволен съм от начина по който изглежда отбора в момента, но това е процес който продължава и има още какво да се желае, за да сме удовлетворени напълно.

Опитваме се да играем бърз, комбинативен и нападателен футбол. Ще изповядваме този стил на игра и по време на първенството или поне ще се опитаме, защото едно са контролите, съвсем друго е напрежението и натоварването в официалните мачове. Надявам се да успеем да налагаме нашия стил на игра през цялото време и вярвам, че ще имаме успех, ако успеем.

Уважавам отбора на Славия и техните амбиции да си тръгнат с трите точки от Пловдив, но ние сме тези, които ще определим какво ще се случи в този мач, не се притесняваме от противника.

Не сме си поставили конкретни цели, нека видим как ще тръгне отбора в първенството, какво ниво ще държи. Все пак този отбор е тестван само в контроли, в първенството е различно и тепърва ще видим нивото си там", коментира треньорът на "канарчетата" Ферарио Спасов, преди първия мач срещу Славия.

Още по темата: общо новини по темата: 17
13.08.2012
13.08.2012
11.08.2012
11.08.2012
11.08.2012
11.08.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+6
 
 
Успех канари,ние сме с вас,защото обиаме Ботев - отбора на Пловдив!
+10
 
 
Жълтата карта на Вандер Сакраменто Виейра пристигна в клуба и бразилецът ще бъде уреден със състезателни права за първия мач от първенството срещу Славия.-съобщи официалният сайт на "Ботев"
на 09.08.2012 г.
+12
 
 
Тая година ще сме бомба! Искам да кажа обаче,че мача със Славия ще е много ама много труден! Не че Славия са някакви зверове ами просто правим дебют и в групата и на състава а по трибуните ще бъде страшно,това дали ще помогне или напротив скоро ще разберем аз припомням просто първия ни мач във В група срещу Асеновец и първия ни мач в Б група срещу Добруджа- е и първия ни мач в А група няма да е по-лесен,но мисля че ще го вземем с гол разлика а втория кръг... историята дълго ще помни 19ти август и събитията белязали този славен ден!
+15
 
 
В момента Ботев и Лудогорец са с класа над другите отбори (поне според показаното през лятото). Дано не се намесят други фактори и покажем на какво сме способни! Само Ботев!!!
+19
 
 
Абе леш,леш.Но да не подценяваме Левски,ЦСКА и Литекс,че може да го гризнем кофти...Аз искам да играем красив футбол,като с Теута,Артур и Вандер да се забавляват на терена и да гледаме атаки на скорост.Да се обиграе отбора.И като направим новия стадион,шампионо и групите на шапионска лига.Толкова ли много искам :)
+17
 
 
като изключим Лудогорец,нивото на родната А група е пълен леш,и за това мисля,че ще мачкамееее...
+17
 
 
Отново много точно изказване на Феро,не трябва да имаме свръх очаквания от отбора,че от притеснение и напрежение върху играчите може да пострада много качество в играта,иначе отбора си го имаме перфектен от всякъде,единственото зависи дали психиката на играчите ще на същото ниво,и ако е така резултатите няма да закъснеят,сигурен съм в това.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Подкрепата от мъжкия отбор не помогна, дубълът на Ботев с нова загуба и 19 място
Директорът, нарекъл Христо Ботев биткойнър, с опит за извинение
Ботев и Локомотив честитиха празника на Пловдив
Младежки национал от Ботев празнува днес
Артур Платек обясни защо Ботев продаде Етоо и кой ще го замести
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: