ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марешки: Ще привлечем още няколко нови попълнения
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:14 / 13.08.2012Коментари (44)8675
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пд Веселин Марешки се надяваше отборът му да тръгне с победа в първенството, но и равенството 1:1 е добър резултат.

"Заслужено щяхме да вземем три точки, ако бяхме победили. Няма да отправям обвинения към съдиите, защото и те са хора. За пръв път виждам отбора в реална ситуация. Първото полувреме ги надиграхме. Не съм доволен от много малка част от футболистите. Ще си кажа мнението", обобщи босът след равенството на "черно-белите" срещу Локо Сф.

"Целите са ни да се представим п-добре от миналия сезон. Мисля, че ще имаме още няколко нови попълнения. Важно е да са мотивирани. Ние наследихме един разграбен отбор", допълни още той. 

"Единствените футболисти, които съм освободил са Йордан Тодоров и Здравко Лазаров. Така преценихме. Мисля че само двама от 22-ма не е груба намеса в тима на Локомотив. Единият не би могъл да играе на високо ниво в "А" група на тази възраст", каза още Марешки. 

"В такъв отбор би трябвало да се разчиства повече, но все пак им даваме шанс да докажат, че имат място в отбора. Много съм доволен, че успяхме да запазим Златински. Около него трябва да се гради отбора", завърши Марешки.

Още по темата: общо новини по темата: 11
13.08.2012
13.08.2012
12.08.2012
12.08.2012
12.08.2012
11.08.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Абе кво ми го защитавате тоя гол охлюв"милионер",кво видяхте досега от него че му се кланяте така???Дал 1 милион,а купи отбор за левче,заплати по 3-к,чистачките в гърция взимат повече???И на тоя ще му ядете главата,ако не го застрелят преди това или не ви размени за един вагон хапчета???Оня сбъдваше мечти,тоя кво...аналгини ли???
+2
 
 
Това, че сме единственият БГ отбор, за който вчера играха 11 българи, а не френски, португалски или африкански фатмаци ме зарадва много. 4-5 от футболистите имат качества да играят на Лаута. Останалите заедно с наглото говядо и тренерско недоразумение Велев не стават и за Б група. Тотален хаос беше единствената стратегия на този мач ! Да, оказа се, че тото-прасето е завещало 1.200000 повече дългове, отколкото беше обявено, но Марешки да не раздава премии преди да назначи футболен специалист ! Поне някой да им каже на футболистите кой за какво отговаря по зони на терена, а не както вчера да си сблъскат главите двама наши за една топка !!!!! Трудно възприемам тоталното безочие на Велев да е още тренер? Нали ни предрече как от отбор се превръщаме в "отборче" без Тото Динев ! Защо го търпим още нямам идея ! За Бонев да не говорим - няма по нагъл интригант и авантаджия дори в румънска енциклопедия ! След като не спря да вреди и да говори глупости при Топалова, Тасев, Наков и Динев сега пак се лигави като сопол и до Марешки, за да му отпусне стандартната щатна заплата : "Легенда" ! Пфу ! Да сяда на трибуната да плюска вафли аванта и който иска да му пее ! Много съм доволен от раздаването на всеки на терена вчера - дори и да не можеха се стараеха - ТОВА е мнгого по-важно за мен от тотаджийски победи и измислени финали, на които 12000 пловдивчани ни се подиграха в очите ! Жалко за контузията на Тимонов - дано се оправи скоро - игра мнгого добре и се стараеше ! Литекс ще ги победим дори с тези момчета ! Освен, че сме домакини - тренер им е Стоичков ! А той и Велев спокойно могат да направят дует в Комиците ! Футболът като теория им е като английския им ! Люн :-)))))
+1
 
 
Да се надяваме, че г-н Марешки ще се реши да привлече 3-4 футболисти, които имат качества и опит, иначе ще сме боксовата круша на "А"гр.Нещата са прости - футбол се прави с много пари и без инвестиция - няма резултати! Пример са Гриша Ганчев и Кирил Домусчиев.Марешки ако има желание може да отиде и да види как се работи там! Нещата са прости - Марешки дава пълната власт по спортно-техническите въпроси на Емил Велев и работата заспива.Не е нужно да се допитва до съветници и пр.Мен лично ме притеснява вмешателството на Бонев, понеже е ясно на всеки, че Бонев и Велев не се понасят.Познайте Бонев, какво говори на Марешки - за всеки случай нищо хубаво по адрес на Велев и е много вероятно да се осъществи завера срещу Велев от страна на Бонев.Зума няма да миряса докато не изгони Кокала и не си назначи треньор според неговото сърце.Треньорът трябва да бъде абсолютен Суверен в клуба и никой няма право да му се бърка в работата.Той е човекът отговорен за резултатите на отбора и като такъв трябва да има пълната власт по спортно-техническите въпроси и да бъде оставен да работи на спокойствие!Почне ли Марешки да слуша тоя и ония и вземе ли да се бърка в работата на треньора - да не очаква добри резултати!
+1
 
 
Много приятно съм изненадан, че Марешки беше на стадиона. Този човек ми харесваше много като интелект и мислене. Сега започва да ми харесва и като собственик на Локомотив. Успехите сами ще дойдат ако се продължава да се работи упорито във вярната посока! Браво!! А Здравко и Данчо можеше да помогнат още малко на отбора - дори и като резерви. Няма по-сърцат играч от Данчо, но щом така е преценено...
+1
 
 
работата не е мн добре ... ако пак вземе като предните дето ги докара сме приключили... наи важно е аптекаря да намери ЧОВЕК които разбира от тази материя , БЪРЗО ДА СЕ АДАПТИРА за да има адекватни решения и идея за развитие на клуба .... за сега няма сме назад в това начинание ...МНОГО ИЗОСТАВЯМЕ
0
 
 
Без да ви дразня ще ви кажа че за 1 година в управителният съвет на Спартак Варна въпросното лице е отделил 100 000 лева.Правете си изводи.
+3
 
 
Отбора е много зле, както в защита, така и в средата и особено в нападение.Къде му са бековете на тоя отбор.Какви са тези куци коне - Марков и Ковачев?! Тези двамата не стават дори и за Бгр.Къде е дясното крило - такова аз НЕ виждам. Отпред със Спасов ще цъфнем и ще вържем.господ да ни е на помощ, ако очакваме голове от Спасов или от Абушев, който го гонят където и да отиде, но ние си го прибрахме.Само с мотивацията на футболистите няма да стане г-н Марешки - иска се качества и класа ! Един футболист, когато не я може, ако ще и 10 000 лв. Премия да му дадеш е все тая.Казвате, че наследихте разграбен отбор, ами защо не реагирахте веднага да вземете качествени футболисти, ами докарахте в Локомотив футболисти, които не стават за Локомотив Пловдив.Локомотив имал над 2 000 000 млн.лв. задължения - за бизнесмен от Вашия ранг, ако го плаши такава сума - направо се откажете да се занимавате с футбол. Локомотив Пловдив не е Спартак Вн - с бюджет от 1 млн.лв на полусезон може да издържате отбор от Б гр. И то в златната среда, но НЕ и Пловдивския Любимец - Локомотив!Имате доверието и подкрепата на Черно-Бял Пловдив! НИЕ сме с Вас! Благодарим Ви, че в труден момент ни подадохте ръка - осъзнаваме го...ценим това, че откликнахте на нашия призив за помощ.С трици маймуни, обаче не могат да се ловят и бизнесмен с вашия опит би трябвало да го знае.
+7
 
 
Наистина вчера видяхме един добър Локомотив, без напрежение. Жалко за испуснатата победа, защото я заслужавахме, но нищо. Много приятно ме изненадаха всички момчета, играха с голямо желание. За пръв път от доста време си тръгнах от стадиона спокоен, без да се чудя мача нагласен ли беше или не. Жалко за Лимона, защото наистина беше започнал да влиза в релси и показа много старание. Дано се оправи по-бързо. САМО ЛОКО!
+2
 
 
Дано вземем още 2 3 имена и да са млади момчета отбора ни е много добьр има много хляб в него.Това Бразилче Диего е феномен
+12
 
 
Магарешки, Магарешкиии...кога стана циганин, кога ти почерня задника. Кога те навиха "за пет минути", кога навлезе толкУз надълбоко в работите на Локо? В такъв отбор трябвало повече да се разчиства, ми то такъвия отбор все е финалист за купата бе, това като първо, като второ, оня дето не можел бил да играе на високо ниво, игра в събота и то на доста добро ниво, сравнен с останалите си съотборници, другия бе най-добрия в мачовете им в Лига Европа, третите дето ще ги чистиш, са току що дошли и няма с кой да ги замениш. Гледай си там аптеките и кметските кампании и остави селекцията на хора дето все пак разбират. Аман от аматьори с награбени пари във футбола, те заради тях сме на това дередже.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Какво се случва в Локомотив? Илко Пиргов с яростна атака към Любо Пенев, отправи му куп обвинения
Любо Пенев: В съблекалнята се налива напрежение повече от месец! Срещам абсолютна подкрепа от феновете
0:2! Локомотив отново разочарова, Крумовград задълбочи кризата на "Лаута"
Луков и Пенев титуляри за Локо, Момчил Цветанов стартира за Крумовград (СЪСТАВИ)
Фенове на Локо в един глас: Всички на стадиона!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: