Марешки: Ще привлечем още няколко нови попълнения

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (44)
08:14 / 13.08.2012
8674
Собственикът на Локомотив Пд Веселин Марешки се надяваше отборът му да тръгне с победа в първенството, но и равенството 1:1 е добър резултат.

"Заслужено щяхме да вземем три точки, ако бяхме победили. Няма да отправям обвинения към съдиите, защото и те са хора. За пръв път виждам отбора в реална ситуация. Първото полувреме ги надиграхме. Не съм доволен от много малка част от футболистите. Ще си кажа мнението", обобщи босът след равенството на "черно-белите" срещу Локо Сф.

"Целите са ни да се представим п-добре от миналия сезон. Мисля, че ще имаме още няколко нови попълнения. Важно е да са мотивирани. Ние наследихме един разграбен отбор", допълни още той. 

"Единствените футболисти, които съм освободил са Йордан Тодоров и Здравко Лазаров. Така преценихме. Мисля че само двама от 22-ма не е груба намеса в тима на Локомотив. Единият не би могъл да играе на високо ниво в "А" група на тази възраст", каза още Марешки. 

"В такъв отбор би трябвало да се разчиства повече, но все пак им даваме шанс да докажат, че имат място в отбора. Много съм доволен, че успяхме да запазим Златински. Около него трябва да се гради отбора", завърши Марешки.



Виж коментарите (44)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).