ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Джуджето поискал 10 хиляди евро заплата от Локо Пд
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:37 / 22.08.2012Коментари (30)6572
© Bulphoto
Трансферът на Христо Янев в Локомотив (Пловдив) е пред провал, след като двете страни не могат да се разберат за заплатата, която играчът трябва да получава. Джуджето е поискал шокиращите 10 хиляди евро на месец, за да подпише с "черно-белите", които в никакъв случай не са склонни да извадят подобни пари. Това почти сигурно означава, че той няма да играе на "Лаута", ако не намали драстично изискванията си.

Подобно е положението и със Светослав Тодоров. И той е поискал прекалено много пари, за да подпише и неговият трансфер също пропада.

В същото време нападателят Атанас Курдов не се появи за вчерашната тренировка на отбора. Това веднага породи слухове, че и той е решил да напусне отбора, но всъщност от Локо твърдят, че става дума за вирусно заболяване, като играчът е вдигнал температура от над 38 градуса.

- Още вчера казах на Наско, че не е редно да тренира с оглед на здравословното му състояние. Днес го чакам в 18 часа, за когато планирам следващата тренировка. Ако е по-добре ще се включи в заниманието - обясни доктора на Локо Костадин Павлов.

Източник: "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 30
01.03.2013
29.08.2012
28.08.2012
27.08.2012
27.08.2012
26.08.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Тежък инцидент с Пловдивчанин в Англия!За голямо щастие момчето е живо,макар и в тежко състояние.http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-cambridgeshire-37062994.http://www.cambridge-news.co.uk/live-major-incident-after-train-smashes-into-car-on-level-crossin
на 22.08.2012 г.
-2
 
 
Педя човек с педя футболни умения, иска лакът заплата от педя отбор????
+3
 
 
за 10000 евро Даксон ХВАЩА САМОЛЕТА ОЩЕ УТРЕ ... и е 10 класи над джуджи...!!
0
 
 
И Янев и Тодоров са добри футболисти, но за целите, които имаме тази година, не са ни необходими на всяка цена. Най-много да ни помогнат да сме в първата половина на таблицата. Ако дойдат са добре дошли, покрай тях младите момчета има какво да научат.
0
 
 
Тоя клоун и той иска да хване последния влак за професионалния футбол, като предишните двама жълти палячовци - Курдов и Какалов! Няма такъв луд, който да даде толкова пари на 32 годишен футболист, които се счита вече за бита карта!Клубът на пенсионера е до бирената фабрика! Там си взиха дядовците Караславов и Цветков, така че на джуджето Хаяско по-ще му отива при старчоците на Гомнежа!
+7
 
 
Джуджето е много добър футболист,но не е последния ;).Разбира се би ни вършил работа,но ще е за година ако разбира се ако няма кутузий.Лично аз предпочитам да играят млади момчета,който да се раздават за отбора.Да почустват нашата любов и доверие.Трябва да се заедно с тях както винаги сме го правили мисля,че е редно да отидем на стадиона и вместо да ги хокаме да им покажем ,че сме с тях не само от трибуната ;)
+8
 
 
Да плаче ли човек, да се смее ли? Изгонихте си футболистите, сега се чудите какво да правите.
+9
 
 
Надявам се Курдов да има сериозно отношение в Локо. Миналия сезон не проведе пълноценна подготовка във връзка със сагата Лудогорец. Беше го обхванала и звездоманията, в резултат на което за него беше един тежък, неприятен сезон. Сега е с нов шанс, в нов отбор, там има възможност да се отърси от своите слабости. Ако успее да се пребори със себе си, го очаква страхотно бъдеще. Има качества да стигне дори до националния отбор. Направи една силна година, Наско, всички ще ти се радваме!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Камбуров: Много мразя несправедливостта и съм морално обиден на Крушарски
Честит юбилей на две от големите легенди на Локомотив!
ПФК Локомотив поздрави съгражданите си от Марица и всички с "жълто-сини" сърца
Карагарен: Винаги ми е тежко да играя срещу Локо! Най-красивият ми гол е срещу Ботев в "Коматево"
БПФЛ обяви кога Ботев, Локо и Марица ще научат съперниците за Купата на България
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: