Бащата размаха бързо метлата в Локо Пд - готов с 3 смени в ДЮШ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:44 / 27.08.2012
4200
Новият главен скаут на Локо (Пд) Христо Колев-Бащата размаха бързо-бързо метлата в клуба. До дни ще бъдат съобщени промените в детско-юношеската школа на "смърфовете". Според "Меридиан мач" треньорските си постове ще сдадат Минчо Минчев, Владо Чернев и Стойчо Драмов. Първият вече е шеф на ДЮШ в Пирин (ГД), а останалите тепърва ще си търсят работа.

Причина за уволненията е слабата форма на гарнитурите и задкулисни игри. Вече има договорка с трима специалисти, които да заемат местата на изгонените. Това са Георги Недевски, Васко Кръстев и Иван Жечев. Недевски в момента е наставник на аматьорския Брестник, Кръстев също се занимава с футбол, а Жечев работи във Витоша Бистрица.

Освен в ДЮШ, промени предстоят и в първия отбор. Желанието на всички отговорни фактори на "Лаута" е в първия тим да има повече юноши. Това искат и феновете на тима.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).