"АКАДЕМИК – ТУ" Пловдив републикански шампион на плажен хандбал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:02 / 04.09.2012
4134
Отборът на Академик- ТУ Пловдив, завоюва титлата при мъжете на завършилото в неделя Републиканско първенство по плажен хандбал в гр. Приморско. Пловдивчани показаха, че са най-добрият отбор след категорични победи над отборите на Шумен, Панагюрище, Труд и Каварна. Нашите момчета грабнаха златото след като във финала надделяха и над отбора на Хасково след драматична победа и гол в последната секунда на вратаря на студентите и юношески национал Росен Иванов. Освен вратаря, отлични прояви и сърцата игра демонстрираха и Методи Галчев, Илия Илиев, Методи Нинов, Борислав Митев, Симеон Чонов, Лазар Лазаров, Димо Аладжов. Ръководител на отбора беше доц. Димитър Станков, а като треньор се изяви Николай Колев .

Нашите момчета обраха и индивидуалните награди на турнира, като наградата за най-добър вратар логично беше връчена на Росен Иванов, за най-полезен състезател беше определен Методи Галчев. В идеалния отбор заслужено намериха място и Илия Илиев и Методи Галчев.

За пловдивчани това е втора титла за сезона, след като в началото на лятото спечелиха и златните медали в първенството на "Б" група в зала.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 11
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).