Спартак си връща Иво Димитров-Шведа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:54 / 27.01.2008
2333
Спартак (Пловдив) си връща Ивайло Димитров-Шведа от Локомотив (София). Това съобщи изпълнителният директор на пловдивския клуб Людмил Божилов. Той поясни, че нападателят ще играе при спартаклии под наем за пролетния полусезон на Източната "Б" група. Иво Димитров ще пътува утре със Спартак (Пловдив) за Поморие, където тимът ще проведе втория си зимен лагер. Също утре ръководството пловдивския тим ще проведе последни разговори с шефовете на Локомотив (София) да вземе под наем и халфа Николай Павлов. Очаква се двата клуба да се споразумеят и младият полузащитник също да отпътува за Поморие, за да се присъедини към спартаклии.

Иво Димитров, Николай Павлов и вратарят Румен Тинков бяха продадени през лятото на миналата година на Локомотив (София). Тримата обаче не успяха да се преборят за титулярно място в състава на столичните железничари. Затова шефовете на пловдивския клуб ги поискаха под наем. Мотивът им бе да може да играят и се развиват. Румен Тинков остава в Локомотив (София) и за пролетния полусезон.

Източник: БТА


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).