Иван Караджов започна тренировки със Славия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:22 / 07.10.2012
2964
Вратарят Иван Караджов започна тренировки със Славия. Юношата на ЦСКА е свободен агент и ще тренира с "белите" до края на есенния полусезон.

След това той може да подпише договор с тима от квартал Овча Купел, стига ръководството да прецени, че има нужда от него.

Самият Иван Караджов чака оферти от чужбина и може всеки момент да замине на проби. Както е известно, той напусна по скандален начин Локомотив Пловдив.

Бурният нрав на ексцентричния страж се прояви и в родния му клуб ЦСКА. Когато начело на "армейците" бе Любослав Пенев, вратарят бе изваден от първия отбор заради пиянски изцепки.

Друг бивш футболист на ЦСКА, който защитава цветовете на Славия - Мартин Тошев, тренира индивидуално на комплекса "Царско село".

Нападателят получи нова тежка контузия в края на миналото първенство и все още се възстановява. Очаква се до края на годината да бъде напълно готов и да се включи към заниманията на Славия, допълва още изданието.

Източник: "Меридиан Мач"



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).