Канят стрелците на АКС "Тракия" на силен турнир в Хърватска

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:37 / 14.10.2012
733
Стрелците на АКС "Тракия" (Пд) са поканени за участие на традиционно силния международен турнир по спортна стрелба в Хърватска. Състезанието ще се проведе в края на месец октомври в хърватската столица Сплит, пловдивският стрелкови клуб е с персонална покана, защото по традиция почти винаги е участвал в него.

Надпреварата ще бъде за мъже и жени, юноши и девойки и носи точки за класацията в световната ранглиста във всяка възрастова група.

Турнирът в Хърватска е със солиден награден фонд.
В него всеки един състезател, касирал се до 8-мо място, получава финансова премия. Наградният фонд на състезанието тази година се очаква да надхвърли 100 000 евро.

Ръководството на "Тракия"(Пд) обаче все още не е потвърдило със сигурност участието на представителния си отбор в Сплит. Причината за това е проблематичното и неизяснено засега финансиране на родните клубове от страна на Спортното министерство.

Другата причина е нарушената предсезонна подготовка на асовете на тракийци - Антон Ризов и Петя Луканова, заради участието им в олимпийските игри в Лондон през лятото. Двамата топстрелци на "Тракия"(Пд) тренират от близо месец интензивно, след лятната ваканция, но все още не са достигнали необходимата добра спортна форма за участие в голямо състезание.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 11


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).