Безплатен спорт за децата в община "Родопи"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:41 / 23.10.2012
2147
Чисто нова спортна зала заработи към училището в пловдивското село Първенец. Тя беше открита от кмета на община "Родопи" Пламен Спасов и областният управител.

Досега спортната зала в село Първенец беше в окаяно състояние.

Сега тя има ново осветление, дограма, ремонтирани бани и тоалетни, а игрището е с нова настилка. В нея се тренира баксетбол, бокс и волейбол, а заявка за трениране са направили и различни танцови състави от общината.

Един мениджър, който има отговорности, намира начин и да се разтовари със спорт. По тази причина първи в клуба по бокс се записа кметът Пламен Спасов.

В залата освен бокс, може да се тренира фитнес, спортни танци, кикбокс, както и тенис на маса. Залата е оборудвана с най-новите уреди.

Залата може да бъде посещавана както от жителите на община Родопи, така и от пловдивчани. Входът за децата е безплатен, а за възрастните се плаща символична такса.

Спортна зала към училището в селото беше напълно обновена с пари по проект "Модерни училища за нашите деца", чрез който се ремонтираха шест училища в община "Родопи", като общинската администрация дофинансира начинанието със 720 хиляди лева.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 11


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).