"А" група стъпва в ефир още от този кръг?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:18 / 30.10.2012
2333
"А" група може да стъпи солидно в родния ефир още този кръг. Фаворити да предават мачовете са БНТ и ТV7 - двете телевизии, които излъчваха първенството и през изминалия сезон, пише "Меридиан мач". При последната срещата е бил обсъден вариантът да се предават по 2 мача от всеки кръг. Днес предстои нова сбирка, като на нея се очаква и последните разногласия да отпаднат.

Тъй като БНТ и TV7 предлагат приблизително еднакви суми за правата, то схемата предвижда те да предават по два мача на кръг при система на ротация. Това означава, че в единия кръг националната медия ще има право на първи и трети избор, а в следващия - на втори и четвърти.

"Засега пълна договореност има за Купата, но не и за първенството" - каза вчера финансовият директор на Левски Константин Баждеков. На самата среща присъстваха още шефът на ПФЛ Стефан Капралов, както и Венци Стефанов от Славия, Трифон Попов от Литекс и ген. Йордан Димитров от Миньор.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).