Александров: Не искаме нито да ни се помага, нито да ни се пречи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (53)
13:06 / 07.11.2012
7705
Спортно-техническият директор на Ботев Пловдив Александър Александров заяви, че не иска съдиите да помагат на "канарчетата", а просто да си свирят нормално и да не ги ощетяват в мачовете.

"Не мога да кажа дали се осъществява натиск върху съдиите, има си хора, които могат да коментират. Ние не можем да взимаме отношение. Когато сме ощетени, по нормалния път подаваме жалба до съдийската комисия. Нямам наблюдение кои съдии обслужват определени интереси, това не може да се каже със сигурност. Доказателства няма, може само да си говорим празни приказки. Ботев Пд няма претенции и няма конкретен съдия, който да иска или да не иска на мачовете си. Нас тези неща не ни вълнуват. Приемаме съдията, който ни назначат, искаме само да се свири това, което се вижда", коментира Кривия, цитиран от "7 дни спорт".


Виж коментарите (53)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).