ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феро: Трите точки и победата са по-важни, отколкото една красива загуба
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:31 / 10.11.2012Коментари (26)5366
© Plovdiv24.bg
Трите точки и победата са по-важни, отколкото една красива загуба. Това заяви след победата с 2:0 над Миньор Пк, треньорът на Ботев Пд Ферарио Спасов

"Вижда се, че за нас трудните мачове са именно срещу отборите, които трябва да побеждаваме на всяка цена, отколкото тези срещу тимове като Лудогорец", добави Феро.

Наставникът не пропусна и до похвали голмайсторът на "канарчетата" Иван Цветков: "Когато Иван е във форма, той винаги прави разликата, затова и сме го взели в Ботев Пд".

 


Още по темата: общо новини по темата: 15
12.11.2012
10.11.2012
10.11.2012
09.11.2012
09.11.2012
09.11.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Много се нервя на такива като кукуруку ми КАКВО ИСКАТЕ ОТ ФЕРО БЕ? Искал тфа искал оновоа. Ми не става от първия сезон още ,а колектива е млад като такъв и е перфектно ,че сме трети след 12 кръга! Да вярно е , че не всеки мач нашия отбор ви предоставя играта не Реал Мадрид или Барселона ПРОУМЕЙТЕ ГО!!!!!! Кога последно БОТЕВ беше 3ти след 12 кръга със само 2 загуби ? Коя година беше това,че още помня как в ерата Христолоффф ТРЕПЕРИХМЕ КАТО ГОСТИ ЗА ВСЕКИ МАЧ .... и не само като гости ми и като домакини ! ТРЕПЕРИХМЕ ВСЕКИ МАЧ и нямаше значение срещу кой играем ! МН ЛЕТИТЕ В ОБЛАЦИТЕ!
+3
 
 
много има да се работи И по игра И по селекця
+3
 
 
Феро , това за трите точки и победата важеше най - много за предния мач. Ти си доволен от него , ние канарите не сме.Видя ли колко хора бяхме срещу Миньор? Ти си интелигентен мъж - направи си изводите.Искаме спечелени дербита, разбери го!
+5
 
 
Мите,искам да ти кажа ,че това не беше сериозна игра! Ботев играе добре срещу грандовете и на мен ми харесва играта,а колкото до феновете искам да ти кажа , че аз съм фен и ДА ИНТЕРЕСУВА МЕ КЛАСИРАНЕТО!!! Приятно е да гледаш хубава игра , но още по приятно е да си в горната част на таблицата! Просто Ботев победи без да си дава зор в този мач с Минъор и така трябва да е срещу такива съперници!
+2
 
 
Феро моите уважения, но това изказване звучи като оправдание и с такова мислене след не много дълго време може да се озовем там където бяхме съвсем наскоро.Отначалото на първенството се говореше, че няма да се акцентира върху самото класиране, а върху хубавата и красива игра, но като че ли става обратното и имам чувството, че сега се работи за запазване непременно място в тройката.Разберете че хората по трибуните изобщо не коментират класирането на отбора в момента.Коментира се само играта, а тя не е на ниво и привържениците на клуба лека полека ще се отдръпнат от стадиона, защото на никой не му се гледа грозна игра и снпечелването непременно на трите точки и то на свой терен срещу непретенциозен отбор, който трябваше да отнесе поне 4-5 гола, реално потгледнато ако наистина сме отбор от класа.Аз лично предпочитам да гледам ЕДНА КРАСИВА ИГРА С КРАСИВА ПОБЕДА защото затова отивам на стадиона, като съвсем не ми е безралично и класирането но нека и то да бъде КРАСИВО, а не измъчено и грозно както се твърди в изказването.....Само"Ботев-Пд".
+4
 
 
Все пак има и такива мачове, случва се. Както казва Феро обаче, наистина най-важни бяха 3-те точки. И най-силните отбори правят слаби мачове. Това е просто неизбежно. Въпроса е правилно да си разпределиш силите за да може да имаш колкото се може повече точки накрая. Не е въпроса да си хвърлим силите срещу слабите отборчета и срещу силните да има спад във формата на всички играчи, и съответно да загубим безславно. Правилно е да спестиш сили със слабия срещу когото и за 1:0 и за 10:0 резултат се дават все по 3 точки, и да имаш сили да играеш на ниво срещу силния, срещу когото ако играеш силно имаш шанс да измъкнеш нещо, докато със слаба игра срещу силния нямаш никакъв шанс за каквото и да е. В момента програмата ни се изготвя специално за мача с Лудогорец да може да се хвърлим здраво. Всички футболисти си имат програми които стриктно следват и тези програми показват периода в който трябва да е във форма един футболист.
+5
 
 
Истински пичове и джентълмени , се показаха играчите , като не напълниха мрежата на умрялото куче .
+10
 
 
само искам да кажа,че срещу БОТЕВ ВАЦА пак такава игра ще покажем!според мен това е тактиката за тези два двубоия!минимум игра и раздаване,максимум резултати или ТРИ важни точки!!! дано ги вземем и да играем МНОГО АМА МНОГО кораво с/у ЛУДОГОРЕЦ!ако вземем този двубой ще зимуваме на 3-то място!!!САМО БОТЕВ ЗАВИНАГИ!!!
+13
 
 
Честита победа и дано няма криза в отбора ви.
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Необичаен участник в тренировката на Ботев
Ботев с 56-минутен филм за Купата! Прожектира го в пловдивско кино
Фондация обяви събраните средства за паметник на Чико
Нов треньор ще спира дубъла на Ботев
Ботев срещу Арда и статистиката! Керкез решава кой да замени Попето
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: