Почеканов потвърди за срещата с шефа на "Рефан"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (41)
18:36 / 15.11.2012
11406
Изпълнителният директор на Локомотив Пловдив Николай Почеканов нито отрече, нито потвърди новината на Plovdiv24.bg, че днес на среща с Ангел Попов са разговаряли за евентуалното привличане на любимеца на "черно-белите" привърженици Мартин Камбуров.

Както е известно днес Plovdiv24.bg разбра от достоверен източник, че Николай Почеканов и Ангел Попов са провели среща на стадион "Локомотив", на която собственикът на "Рефан" е заявил желанието да помогне на "смърфовете" за евентуалното привличане на Камбуров на Лаута, като е готов да изплаща част от заплатата на трикратния голмайстор на "А" група.

"Среща с г-н Попов днес имаше. Да, ние се видяхме и си разговаряхме за много работи", коментира изпълнителният директор на "черно-белите".

На въпрос дали на срещата си със собственикът на козметичния гигант "Рефан" Ангел Попов е ставало на въпрос за евентуално привличане на Мартин Камбуров в Локомотив Почеканов откликна: "Значи ние си разговаряхме много работи с г-н Попов, но точно коректно какво няма как да ви кажа, защото не знам колко г-н Попов иска да се афишира какво сме си говорили на тази среща", завърши той.


Виж коментарите (41)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).