Болница "Пловдив“ грабна купата във футболния турнир

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:24 / 16.11.2012
1350
Главният счетоводител на болница "Пловдив" и бивши топрефер Йордан Сталев вдигна купата на футболния турнир, в който лекари ритаха послучай 60-я рожден ден на бившата ОРБ.

Той се проведе на стадиона на ФК "Векта" (Работническия център). В него участваха 4 отбора - на победителите, на болница "Св. Мина", на УМБАЛ "Св. Георги" и на Медицинския университет.

В първия мач един срещу друг застанаха тимовете на двете държавни болници - "Пловдив" и Университетска. След оспорвана битка в редовното време след 2-те полувремена резултатът беше 2:2. Победата на бившата ОРБ беше извоювана след дузпи.

Отборът на Медицинския университет победи "Св. Мина" с 8:6, но на финала болница "Пловдив" успя да вкара 10 гола на висшето училище, като допусна само два.

Раздадени бяха и 3 индивидуални награди - за голмайстор на хирурга д-р Коста Атанасов, за феърплей - на професора по кардиология д-р Федя Николов, а като най-полезен играч бе отличен Николай Кавалов от Медицинския университет.
Участниците в турнира разпуснаха с приятелска почерпка в съседно до стадиона заведение, където победителят и рожденик почерпи.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 11


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).