ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (9) | Вчера (5)
Малките плувци на "Младост" Пловдив с добро представяне в Благоевград
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:27 / 19.11.2012Коментари (0)2033
©
Първи турнир по плуване "GD CUP-2012" се проведе в гр.Благоевград за малки плувци, родени 2004, 2005, 2006 и по-малки. Участие взеха силните отбори на домакините"GD-sport", "Младост" Пловдив, "Траяна"-Стара Загора, "Шампион"Пазарджик, "Дамини-ЛВ"София. 

Състезанието беше проведено перфектно, всички малки участници получиха подаръци от куп спонсори - медали, купи, грамоти, торбичка с приятни изненади за всеки. Много добро съдийство, уредба, настроение..просто организаторите се бяха погрижили за всичко, за да може децата да почувстват , че са на плувен празник , а не на тягостно съревнование.
Плувен клуб "Младост" бе представен от 18 плувчета, водени от треньорката Славяна Раденкова.

"Аз съм много доволна от представянето на нашите възпитаници. Радостта и искренните емоции с децата не могат да бъдат заменени с нищо друго, получих много приятни изненади от децата. Единствено само съжалявам, че в последните 2-3 дни преди да тръгнем 5-6 силни деца вдигнаха едновременно температура и се наложи да пропуснат така желаното от тях съревноваване."

Голямата изненада беше поднесена от малката Лори Пехливанова от ЦДГ"Малкият принц", родена 2008г., която първо изплува безапелационно 50 м гръб, а малко по-късно и 50 м.кроул/ имаше момичета от 2007 г., които изплуваха само 25 м в стил гръб/и на всичко отгоре при награждаването на 2006 родените извикаха и нея , защото с времето си тя е преборила 2 години по-големите какички и така се нареди два пъти на почетната стълбичка за 2 сребърни медала....

2006 г.- Илиян Вардинов от ЦДГ"Слънце" с убедителна преднина в неговата възраст- 2 първи места на 50 м кроул и 50 м гръб + сребърен медал от 50 мбътерфлай с 2 години по-големите от него и бронз от кроуловата щафета.
Първокласничката Яна Кръстева/ от СОУ" Св. Седмоцисленици" се качи два пъти на най-високото стъпало на почетната стълбичка спечелвайки два златни медала в своите индивидуални дисциплини - 50 м бруст и 50 м св.стил, както и сребърен медал от кроуловата щафета.

Тони Лалова от у-ще "Патриарх Евтимий"/2004г./ направи фурор на 50 м бътерфлай - 0.49 изпреварвайки 2-та след нея Елина Митова от Блд с над 6 метра. Същото тя направи и на 2-та си индивидуална дисциплина 100 м съчетано...и отново първо място. А на щафетата бяха изпреварени от момичетата на Блд и заеха ІІ-то място. Не по-слабо от нея се представи и нейната приятелка Мари Дишкелова от същото училище /2004 г./, която пък стана шампионка на 50м. бруст, бронз от бътерфлая и сребро от щафетата.Другата второкласничка Изабела Салчеваот училище "Елин Пелин"също плува много добре и тя спечели три сребърни медала: 2 от индив.дисциплини - гръб и бруст и щафета.

При момчета Петър Андреев спечели два сребърни медала на бътерфлай и съчетано, Димитър Цонев на 50 м. гръб също се пребори за сребърния медал, на 100 м съчетано остана ІV-ти на 1.6 сек. и от щафетата прибра още един медал-бронзов. Александър Велков/2004 г./ спечели ІІ - ро място на 50 м. св.стил - 0.49 и бронз от щафетата.

Иван Анзърски се завърна с бронз от 50 м св.стил.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Гледайте! Джошуа на колене след 4 нокдауна и първи нокаут в кариерата му
Крушарски с твърде несериозен отговор на призива на феновете да напусне
Христо Бонев уважи турнира в памет на Пенка Стоянова, Локомотив Пловдив е на финал
Третият отбор на Ботев със загуба от Саяна
След 2 гола за 120 секунди: Марица падна от претендент за Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: