"Парадайс данс" с титла и два сребни медала от открития турнир "Казанлък 2012", изпуска още медали

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:30 / 20.11.2012
653
Шампионска титла и два сребърни медала спечели пловдивският клуб по спортни танци "Парадайс данс" на открития национален турнир по спортни танци "Казанлък 2012". Топдвойките на елитния пловдивските клуб играха на високо ниво, всички се класираха на финалите, но там за малко се разминаха да се окичат с още медали в своя актив.

Десислава Джоглева - Борис Орешков заслужено изковаха шампионската титла в клас 15 С в многобоя от 12-те танца - латина и стандарт. Пловдивчани бяха с класа над основните си конкуренти - домакините от "Роза" (Кз) Стоян Петров - Десислава Тенева и Мартин Марков - Даниела Ничева от "Център Голд Степ" - "Тандем".

Другата двойка на "Парадайс данс" Илия Кичюков - Таня Минева пък стана вицешампиони в майсторския клас В при юношите, старша възраст.

В надпреварата в клас 11 Е бързопросперирашата двойка на "Парадайс данс" Христо Иванов - Михаела Груднева също грабна сребърните медали и второто място. Те бяха изпреварени само от Георги Кордов - Габриела Иванова от "Център Голд Степ" - Стара Загора.

В по-високия клас при 11-годишните - 11 D, вицешампионите на България Цветан Минев - Елена Иванова се класираха на финала, където по чудо изпуснаха медали в жестоката конкуренция на 11 двойки. Съдиите очаквано направиха реверанс към домакините от Казанлък и вместо пловдивската двойка снизходително дадоха път на представителите на "Киара" (Кз) Иван Матанов - Полина Куцарова, като ги "качиха" на почетната стълбичка. Цецо Минев - Ели Иванова останаха пети в крайното класиране, но станаха пък любимци на турнира, като реферите им дадоха като компенсация бонус - точки, което се среща рядко по време на открити национални турнири.

Първи тук стана двойката Георги Гочев - Памела Стойкова от "Център Голд Степ" - Стара Загора.

Състезанието в града на розите събра в спортен комплекс "Багира - Арсенал" над 80 двойки от всички центрове в страната.

Надпреварата бе от спортния календар на федерацията и премина на високо ниво. Организатор на събитието бе местният клуб "Киара" и закономерно 3 техни двойки отидоха в призовата тройка.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 11


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).